Driewielers

Huka Driewielers

Maakt je leven makkelijker!

Vanuit Oldenzaal ontwikkelt en produceert Huka al meer dan 40 jaar fietsen die het verschil maken in de wereld van de berijders. Sinds 2018 zijn wij dealer van dit mooie merk. Wij vinden het als bedrijf erg mooi om te zien dat het niet ophoudt bij een tweewieler. Mensen krijgen hierdoor de kans om weer te fietsen. Binnen ons bedrijf is Vincent Groothuis gespecialiseerd in driewielfietsen. Hij Neemt dan ook graag de tijd om u uitleg en advies te geven. Waar een stukje fietsen natuurlijk niet bij mag ontbreken. Hieronder vind u onze modellen die wij altijd op voorraad hebben.

  

 

 

Cortes

De krachtigste driewieler in zijn klasse

Zoek je een fiets die jou stabiliteit en een veilig gevoel geeft met een vooruitstrevend design? Dit alles komt samen in de Cortes. In samenwerking met gerenommeerde zitspecialisten is een unieke zit ontwikkeld voor een optimaal rijcomfort. De Cortes is standaard voorzien van middenmotor.

Het op- en afstappen wordt daardoor erg makkelijk, zeker in combinatie met de lage instap. Tevens is de lichtlopende driewieler geheel naar jouw wensen en omstandigheden af te stemmen. Uiteraard afgemonteerd met eerste klas onderdelen. Het is een driewielfiets waarop je gezien mag worden!

 

 

Vasco

Eindeloos comfortabel fietsen

Zoek jij een moderne fiets die jou voorziet van extra veiligheid en stabiliteit? Die qua design voldoet aan één van de meest toonaangevende fietsen? Maak kennis met de Vasco! Met de elektrische driewieler Vasco kan je eindeloos op een comfortabele manier fietsen vanwege haar hightech eigenschappen.

De middenmotor zorgt voor een geleidelijke aandrijving van de fiets en een nog stabielere wegligging. De Vasco is geheel naar jouw wensen af te stemmen en er zijn diverse accessoires leverbaar waarmee je de fiets nóg persoonlijker en fraaier kan maken.

 

 

 

Transport

Fietsen waar en wanneer u wilt. Sinds kort hebben wij ook aanhangwagens in ons assortiment. Deze aanhangwagen kan aan iedere specifieke wens worden aangepast. zodat elke tweewieler,driewieler,vierwieler vervoerd kan worden.